2014_TNS_club house - ODA / OFFICINA DI ARCHITETTURA -

Vai ai contenuti

Menu principale:

2014_TNS_club house

TNS / Club House


Location / Roseto degli Abruzzi (TE)_Italy
Year / 2014
Client / asd Tennis Roseto (TE)
Type / Leisure
Status / In progress
Design Team / ODA+InGeo / Federico Novi, Emiliano Aloisi

The project expected the construction of a new club house dedicated to the club members. The volume for  technical necessity must take the parallelepiped established form. Therefore decided to set in on the envelope system, creating a diamond-shaped frames like a tennis racket strings. The main structure is then drilled through irregular openings that allow access to inside open space. Through the use of variable-size walls, deny the puntual laminated wood structure, articulating outside in full and empty scores

 
Torna ai contenuti | Torna al menu